#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микролостиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Адресна регистрация на офис

MBE улеснява установяването на адресна регистрация в България. Често това е най-доброто решение за малък и фрийленс бизнес, когато имате нужда някой да е там, да получава и подписва вашите важни документи и колети, когато вие не можете да присъствате физически.

MBE Address предоставя и опцията, да регистрирате фирма физически на нашия адрес, осигурявайки си сигурност при получаване на важна кореспонденция. Изберете сами коя локация измежду нашите MBE центрове ви допада най-много и регистрирайте фирмата си на удобен адрес в центъра на града или пък в популярна бизнес зона. 

Нашият персонал е на разположение в MBE центъра, следейки за приемане на всички пратки, изпратени до вас. Вашата поща също се съхранява в частна кутия, което гарантира поверителност.

Можем да препращаме вашата поща до дома ви или където и да е по света. Няма нужда да отделяте време, за да идвате на място лично. Предлагаме различни пакети от услуги, които да улеснят процеса за вас. Ще ви изпратим известие за получена поща по имейл, телефон или SMS. Изберете подходящата пощенска кутия за вашите нужди. 

Освен да регистрираме вашата фирма на нашия адрес, можем да ви предложим изнесен виртуален офис. Повече за тази услуга можете да научите тук

Решението ви за Виртуален офис може да бъде настроено в рамките на 24 часа - без разходите за традиционен офис, но с всички предимства!