#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Дигитален и офсет печат

Нашият опитен екип от графични дизайнери и специалисти по печат ще превърне вашите идеи в красиви печатни материали, използвайки най-новите техники, машини и инструменти.

Вашата заявка за печат ще бъде изпълнена възможно най-скоро и крайният продукт ще бъде изпратен директно до вас или до местния MBE център, който ще организира доставката или ще ви покани да си я вземете на място.

Дигитален печат - обедниняващо понятие за много печатни технологии, общото между които е директното пренасяне на изображението от цифрово описание (компютърен файл) към физически носител – хартия или друга печатна медия. Това е най-добрата техника, когато искате да дадете приоритет на качеството и да печатате в по-малък тираж. Най-често се използва за отпечатване на плакати, флаери, визитки, менюта. 

Офсетов печат - това е метод за печат, при който изображението се създава върху една повърхност и се пренася (offset) върху друга. Ако имате големи тиражи или по-сложни задания и целите рентабилност, услугата за офсетов печат често е най-добрият избор. Обикновено се използва за каталози, брошури, списания, папки, бланки и канцеларски материали. 

В нашия пилотен център разполагаме с машини за дигитален печат. За всички останали поръчки, които не можем да изпълним с нашите собствени машини, се обръщаме към доверените ни партьори, с които работим чрез специални договорености, така че да предоставим на клиента конкурентна цена на услугата. Когато ни попитат какви печатни продукти и технологии предлагаме, е по-лесно да кажем "всичко правим". Нашата задача е да разрешим вашия проблем, спестявайки ви време да звъните в различните печатници, питайки ги дали могат да изпълнят заданието и чакайки да съберете различните оферти. Ние вече сме подбрали най-добрите и конкуретни печатници, за които можем да гарантираме качествен продукт и коректно отношение. 

Някои от продуктите, които можем да направим за вас са:

  • Визитни картички, фирмени бланки, пощенски пликове, папки, бележници и падове, фирмени печати
  • Брошури и каталози, материали за директна пощенска реклама, календари
  • Карти и баджове, флаери, постери, стикери и етикети
  • Покани и картички, сватбени покани
  • Менюта
  • Банери, рекламни табели и пана, билбордове, флагове, знамена
  • Интериорна декорация – рамкирани постери, тапети, декоративни панели, подови графики
  • Брандиране на витрини и автомобили
  • Сувенирна реклама – пишещи средства, текстил, електроника
  • Дизайн и печат на продуктови опаковки