#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микролостиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Управление на пощенски пратки

Препращане и пренасочване на поща

Препращане и пренасочване на поща от България до където и да е по света. Пренасочване от адреса на виртуалния ви офис на MBE към дома или офиса ви.

Ще ви помогнем да избегнете някой от следните проблеми:

- Български търговец на дребно, от когото искате да закупите артикул, не доставя в чужбина

- Търговец ви предлага скъпи и неподходящи варианти за пратки и опаковки, за да ги изпратите на вашия адрес

- Нуждаете се от адрес в България, но не искате да плащате абсурдни такси за обслужване на офис 

- Имате пощенска кутия, която не ви позволява да получавате експресни доставки като DHL, FedEx, UPS или куриерска доставка, която изисква подпис

Защо да получавате услуги за препращане и пренасочване на поща от MBE?

- Проверете какво е пристигнало във вашата пощенска кутия, преди да поискате то да ви бъде изпратено

- Отървете се от нежеланата поща, преди тя да ви бъде изпратена

- Спестете ценно време и намалете разходите си за доставка и пощенски разходи

- Рентабилни цени за всички услуги, защото работим с всички водещи национални и международни куриерски компании

- Полагат се специални грижи за всички артикули и пощенската ви кутия, съхранявани в защитено съоръжение, което е достъпно 24/7

- Обединете няколко поръчки от различни доставчици в една международна пратка - няма проблем!

Пренасочване на поща от България до всяка точка на света!

- MBE предоставя професионални и надеждни услуги за препращане и пренасочване на поща, колети и факсове до всяко място по света. Независимо дали сте международен бизнес или частно лице, ще можете да персонализирате услугите си за пренасочване и изпращане на поща, за да отговарят на вашите нужди. Ако това означава пренасочване към държави от ЕС, Великобритания, САЩ или друго глобално местоположение, зависи изцяло от вас.

- Препращането на поща в MBE означава ваш собствен, уникален виртуален пощенски адрес в България и на повече от 2500+ места в MBE бизнес центровете по целия свят!

Предимствата за частни лица и международен бизнес

Бизнес центровете на MBE ви предоставят собствен пощенски адрес в България. Без да пребивавате на територията на страната, можете да получавате пощата и колетите си чрез нас. Всичко, от писма до пакети, които след това препращаме до вас навсякъде по света!

- За вашия международен бизнес българският адрес може да бъде много изгоден за продажба на българския пазар. Не забравяйте, че ние също предлагаме пълен набор от услуги за инвентаризация и изпълнение на заявки. Спестете пари, като направите MBE вашият партньор за препращане на поща и разпространение на продукти.

- За физически лица предлагаме най-модерните услуги за препращане на поща в бранша. Нашите несравними опции за услуги означават, че можете да получавате SMS или предупреждения по имейл при получаване на писма или колети. След това можем да препращаме поща и пакети до настоящия ви местен или международен адрес - чудесно за бизнес пътници!

Други услуги, които може да ви интересуват

- Когато регистрирате свой акаунт при нас, MBE незабавно ви предоставя физически пощенски адрес. В MBE разработихме технологията за по-добро идентифициране на входящата поща онлайн. При получаване на поща или колети, ние можем да изпратим SMS или имейл съобщение директно до вас чрез нашите услуги за уведомяване по пощата. 

- Също така си струва да се има предвид, че тъй като работим с всички водещи имена в бранша, ние предлагаме Anytime Mailbox пощенски услуги в много MBE центрове. Anytime Mailbox е идеален за безопасно прехвърляне на документи.