#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микролостиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Цветарски услуги

Ако сте се доверили на MBE България да зарадва вашите близки или бизнес партньори с изработен от нас оригинален подарък, не се колебайте да завършите подаръка си със стилна цветна аранжировка. Благодарение на специалното ни партньорство с бутици за цветя Bloom Room, можете да разчитате, че ние ще се погрижим за всичко. 

Можете да поръчате цветя или други подаръци като ароматни свещи и изящни декорации от онлайн магазина на Bloom Room, а ние ще се погрижим да сглобим поръчаното от тях и от нас, за да ви доставим всичко директно до посочен от вас адрес или в местния MBE център.

Корпоративни услуги

Когато искате да покажете стил и класа на вашите бизнес партньори, доверете се на нас и партньорството ни с бутици за цветя Bloom Room. Ще се погрижим да представим вас и вашата фирма в добра светлина като осигурим персонализирана картичка с пожелания от ваше име и ще организираме доставката до офис или личен адрес на получателя. 

Друга услуга, която можем да предложим за вашия офис, е месечен абонамент за свежи цветя за рецепцията, които да посрещат клиентите и да създават настроение и красота в работната среда. Екипът на Bloom Room ще подготвя различни аранжировки всяка седмица спрямо уговорения бюджет, а ние ще се погрижим за доставката.

Ако сте се доверили на нас да изработим декорации и покани за вашето събитие, нека ви улесним, предлагайки ви и цветни аранжировки за вашия коктейл, вечеря или пък личен празник като рожден ден или сватба.