#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


2022 е тук!

 

Компаниите прекараха голяма част от последните две години, опитвайки се да се адаптират към извънредни обстоятелства. Как това се отразява на вашия бизнес? Ето някои фактори, които трябва да имате предвид, докато се подготвяте за новата година.

Никога не е имало по-добър момент да рестартирате бизнеса си.
Пейзажът може да се е променил, но може да има възможности, които не сте обмисляли преди.

Ако оперирате B2C, сте видели колко много потребителите възприеха електронната търговия през изминалата година, развивайки навици за онлайн пазаруване, които ще бъде трудно да се прекъснат. Трябва да преосмислите стратегията си за търговия на дребно, като вземете предвид как се е развила индустрията за електронна търговия, логистика и корабоплаване. Но ако не сте проучили напълно наличните опции за продажба онлайн, сега е моментът.

Ако оперирате B2B, вече знаете, че някои сектори се бориха здраво, за да останат на повърхността, докато други се развиха много, разгръщайки ресурсите си и се възползваха максимално от новите възможности. Докато се подготвяте за новата година, ще искате да проучите как най-добре да позиционирате бизнеса си, за да осигурите цялата подкрепа, която клиентите ви търсят.

 

Изтеглете нашата нова електронна книжка и разберете как да посрещнете 2022 г. по най-добрия възможен начин! 

Свалете я от тук