Виртуални офис решения

В ерата на неограничените дигитални възможности всеки бизнес – дори най-малкият предприемач, може да се възползва от виртуални услуги, които ще подобрят имиджа на дейността му. Подобен тип решения спестяват сериозните разходи за наем и поддръжка на престижен офис или поддържане на скъпоструващ център за обслужване на клиенти.

Ние ви предлагаме MBE Virtual Office. Услугата има две направления:

  • Престижен пощенски адрес – като адрес за кореспонденция с вашата компания използвате адреса на местния МВЕ център. Когато получите поща, ние ще ви уведомим, така че можете да дойдете и да ги вземете, или ще ви ги изпратим навсякъде по света. Услугата ви спестява неудобството, ако нямате постоянен офис адрес, работите от различни точки или споделени пространства, както и ако не искате да получавате служебна поща на личния си адрес. Използвайте адреса на MBE центъра във вашите официални материали, на сайта, визитките и маркетинговите ви материали.

 

 

  • Виртуален секретар – рецепционист, който отговаря и обработва обажданията ви точно както би се случило в един традиционен офис. Нашият партньорски кол център CallCell предлага безплатен 7-дневен пробен период, който ви отнема само няколко минути за настройка. Тогава вежливи, професионални рецепционисти ще отговарят на обаждания до вашата компания. Можем да ви предложим специален централен номер, например *777, който да използвате като контактен на вашия уебсайт.

Ако решите да разраснете бизнеса си и искате да отворите клонове и в други градове, можете да използвате нашата мрежа от магазини и да регистрирате допълнителни адреси на фирмата и в други градове в България.