#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Виртуални офис решения

Днес повече от всякога имиджът, който представя вашият бизнес, е критичен. Но разходите също. Ето защо си струва да се обмисли решение за MBE Virtual Office. Има два основни компонента:

Престижен пощенски адрес (т.е. виртуален адрес) - където вашaта поща и куриер ще пристигнат в местния MBE център. Когато пощата или колетите са доставени, ние ще ви уведомим, така че можете да се отбиете в центъра и да ги вземете, или ние ще ви ги изпратим навсякъде по света.
Виртуален секретар - рецепционист отговаря и обработва обажданията ви точно както би се случило в един истински офис. Нашият партньорски кол център Call Cell  предлага БЕЗПЛАТЕН 7-дневен пробен период, който ви отнема само няколко минути за настройка. Тогава вежливи, професионални рецепционисти ще отговарят на вашите обаждания, убеждавайки позвъняващите, че са се свързали с централата на вашата компания.

Можем да ви предложим специален централен номер, например *777, който да използвате като контактен на вашия уебсайт. 

Използвайте без притеснение адреса на MBE центъра, където сте регистрирани и във вашите официални материали, на сайта, визитките и маркетинговите ви матариали. 

Ако решите да разрастнете бизнеса си и искате например да отворите "офиси" и в други градове, можете спокойно да използвате нашата мрежа от магазини и да регистрирате допълнителни адреси на фирмата и в други градове в България. 

Можем да препращаме вашата поща до дома ви или където и да е по света. Няма нужда да отделяте време, за да идвате на място лично. Предлагаме различни пакети от услуги, които да улеснят процеса за вас. Ще ви изпратим известие за получена поща по имейл, телефон или SMS. Изберете подходящата пощенска кутия за вашите нужди.