#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Внос на стоки

MBE Import осигурява навременна и пълна грижа за доставката на суровини и стоки от всяка точка на света до вашите бизнес локации. Трябва да изпратите мостри от Китай или Америка? Да внесете палета със стоки от Южна Африка? Организирате събиране на стоки от няколко локации в Турция?

Няма проблем! Изпратете ни запитване и вижте какво MBE може да направи за вас. Големите спедиторски компании често не проявяват интерес към по-малки пратки или клиенти, които не правят внос редовно. За щастие, можете да комбинирате MBE Import с други MBE услуги, за да получите персонализирано решение за вашия проблем с вноса на стоки. Този набор от услуги ви предоставя специализиран отдел за внос и логистика. Допълнително предимство е, че този отдел работи за вас, но не изисква да плащате заплата и не се таксува на каквато и да е месечна база.

Ако ви се налага да организирате внос от държави, нечленуващи в ЕС, транспортирането на стоки има своите специфики и за неопитните в тази дейност може да предизвика редица проблеми. 

MBE Import може да се използва и от физически лица, когато трябва да изпратите стоки или предмети с по-висока стойност от страни във или извън ЕС. Решили сте да се върнете в България от САЩ или Канада? Трябва да организирате доставката на багажа си в кашони и лични вещи от Австралия и да ги прехвърлите в София?

Свържете се с нас и заедно ще намерим идеалното решение, грижейки се за документацията и безпроблемното преминаване на стоката през граница.