#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Връщания

Благодарение на нашите цялостни и гъвкави решения за микрологистика, MBE е идеалният партньор за обработка на вашите стоки по цялата логистична верига. MBE ви подкрепя както чрез индивидуални процеси, така и чрез пълна складова и дистрибуторска логистика.

Всеки онлайн търговец се сблъсква ежедневно с голям брой връщания и замени на продукти. Това е нормална и неприятна част от бизнеса. Ние можем да ви улесним в извършването на този процес. Водим регулярна отчетност на изпратените от нашия хъб пратки и поемаме цялостната организация по приемането и инвентаризацията на върнатите стоки. Тези процеси често водят до грешки, затова нашите специалисти въвеждат всички данни прецизно и на момента, следейки наличността на вашите стоки във всеки един момент.

Единственото, което трябва да направите, е да ни уведомите за заявката за връщане на пратка, ние ще се погрижим за всичко останало.