Графичен дизайн

Визията на вашия бранд е това, което ви отличава от конкурентите и с което може да впечатлите клиентите си. От избора на лого, през цветовете, шрифтовете и елементите, които използвате – това е лицето на бизнеса ви пред света.

Ако имате идея, но не знаете как да я реализирате, или имате нужда от помощ с концепцията, доверете са на професионалните графични дизайнери на МВЕ. Нашите талантливи експерти в областта ще ви предложат квалифицирана, но все пак достъпна услуга.

Първата стъпка е да си запишете час за консултация. След това МВЕ специалистите ще се запознаят с нуждите ви и ще намерят най-доброто решение за графичен дизайн на лого, визуална идентичност и рекламни материали за  вашия бранд.

Независимо дали вече сте стартирали работа по тях и ви трябват насоки или имате само първоначална представа, ние ще работим с вас за създаването на креативен краен продукт. 

Предпечатна подготовка

Преди да се превърне в готов печатен материал, всеки файл минава през така наречената предпечатна подготовка. Когато имате готова, разработена визия от графичен дизайнер, тя трябва да бъде обработен допълнително по строго определени технически изисквания на печатните машини. Това е професионална услуга, с която можем да ви помогнем в МВЕ центровете.

Предпечатът включва:

  • Проверка на изображенията - правилен формат, резолюция и размери
  • Цветове - зададена ли е правилната цветова скала
  • Шрифтове - обработени ли са по начин, който няма да позволи при отпечатването да се подменят от неразпознаваеми знаци
  • Оформление на страниците - спрямо сгъвки и окомплектоване
  • Композиция - подредени ли са правилно всички елементи спрямо работната площ, така че да не се изрежат при печата