#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Графичен дизайн

Предоставена от квалифицирани експерти, но все пак достъпна, услугата на MBE за графичен дизайн ви дава креативността, от която се нуждаете за всеки ваш проект.

Ще ви предоставим професионалист, който да превърне първоначалните ви идеи в напълно реализиран дизайн. Или да ви помогнем като направим окончателни редакции, за да подготвим вашите проекти за пълномащабно производство.

Запишете си час за консултация за дизайн, за да започнем работа. Обадете ни се днес и ни уведомете какво включва последният ви проект. Трябва да преработите вашето лого или фирмена идентичност? Планирате нови фирмени брошури или кампания с флаери и искате да сте сигурни, че материалите ви ще ви представят в добра светлина? Срещнете се първо с един от нашите експерти и ни уведомете за всички подробности, преди да продължим към печата.

Разчитайте на творчески талант, когато имате най-голяма нужда от него. Накарайте някой друг да прегледа работата, която сте свършили сами досега. Почти завършихте дизайна си? Или имате концепция без структура, която се нуждае от работа? Където и да се намирате в процеса, ние ще предоставим нивото на подкрепа, която търсите.

Предпечатна подготовка

Ако поне веднъж сте поръчвали печатен материал, няма как да не сте чували термина „предпечат“. Това е процес, който се извършва преди пускането на файловете за печат и след като графичният дизайнер е разработил проекта за вашата визитка, дипляна, каталог... Може би си мислите, че сте готови и това, което виждате на екрана на компютъра е крайната визия, но печатните машини не "виждат" печатния проект така, както ние. За тях е необходимо файлът да бъде обработен допълнително по строго определени технически изисквания и точно тази обработка се нарича предпечат.

Дейности по предпечатна подготовка:

  • проверка на изображенията - правилен формат, резолюция и размери
  • цветове - зададена ли е правилната цветова скала
  • шрифтове - обработени ли са по начин (в криви), който няма да позволи при отпечатването да се подменят от неразпознаваеми знаци, или пък са включени във файла
  • оформлението на страниците - спрямо сгъвки и окомплектоване 
  • композиция - подредени ли са правилно всички елементи спрямо работната площ, така че да не се изрежат при печата