Дигитален и офсетов печат

В съвременния свят, в който всеки потребител е изправен пред многообразие от продукти от един и същи сегмент, дизайнът и изработката на опаковката и рекламните материали често са решаващи за крайния му избор. Добрият външен вид на една стока я отличава от останалите и в голяма степен е показателен за качеството й.

Ако разработвате собствен бизнес и сте добри в продажбите, но нямате умения в дизайна и собствени ресурси за печат, може да се доверите на  професионалните услуги на МВЕ. Разполагаме с опитен екип от графични дизайнери и специалисти по печат, които ще дадат живот на вашите идеи.

Използваме иновативни техники, машини и инструменти, за да създадем атрактивни рекламни материали, с които да впечатлите клиентите си. Работим в кратки срокове и може да получите крайните продукти с директна доставка до вашия офис или да ги вземете от най-близкия ви МВЕ център.

Дигитален печат - обединяващо понятие за много печатни технологии, общото между които е директното пренасяне на изображението от компютърен файл към физически носител – хартия или друг печатен материал. Това е най-добрата техника, когато искате да постигнете качеството и да печатате в по-малък тираж. Най-често се използва за отпечатване на плакати, флаери, визитки, менюта.

Офсетов печат - това е метод за печат, при който изображението се създава върху една повърхност и се пренася  върху друга. Ако имате големи тиражи или по-сложни задания и целите рентабилност, услугата за офсетов печат често е най-добрият избор. Обикновено се използва за каталози, брошури, списания, папки, бланки и канцеларски материали.

Разполагаме със собствени машини за дигитален печат, така че да ви предложим бърза и висококачествена услуга. За по-нестандартни поръчки, които не можем да изпълним с нашето оборудване, се обръщаме към доверените ни партньори, благодарение на които можем да предоставим на клиентите си конкурентна цена. Така им спестяваме време и ресурси да се свързват сами с различни печатници, търсейки най-добрата технология и цена за производство на своите рекламни материали.

Някои от продуктите, които можем да направим за вас са:

  • Визитни картички, фирмени бланки, пощенски пликове, папки, бележници и падове, фирмени печати
  • Брошури и каталози, материали за директна пощенска реклама, календари
  • Карти и баджове, флаери, постери, стикери и етикети
  • Покани и картички, сватбени покани
  • Менюта
  • Банери, рекламни табели и пана, билбордове, флагове, знамена
  • Интериорна декорация – рамкирани постери, тапети, декоративни панели, подови графики
  • Брандиране на витрини и автомобили
  • Сувенирна реклама – пишещи средства, текстил, електроника
  • Дизайн и печат на продуктови опаковки

Ако имате нужда от друг тип рекламни материали или услуги за дизайн и печат, изпратете ни своето и конкретно запитване и ще се постараем да намерим решение за него.