Домейн и хостинг услуги

Всеки бизнес в съвременния свят се нуждае от добър уебсайт. А първата стъпка за създаването е изборът на домейн или името, което ще му дадете и регистрирате. Може да е името на компанията ви, сферата ви на дейност или названието на конкретен продукт или услуга, който предлагате. При всички положения трябва ясно да говори за това какво предлагате. В интернет пространството домейнът е самоличността на вашия бизнес. Той трябва да отговаря на определени изисквания и да бъде официално регистриран.

Когато вече имате изграден сайт и трябва да го пуснете онлайн, ще се сблъскате със задължителния избор за хостинг план. Хостингът е услугата, която поддържа сайта ви да бъде в интернет пространството. Формира се на база различни спецификации като дисково пространство и трафик.

Регистрирането на домейн и предоставянето на хостинг план са услуги, които трябва да бъдат поверени в ръцете на професионални доставчици. Ние в МВЕ работим с доказан и надежден партньор, благодарение на който да ви предложим най-подходящото решение с 24/7 техническа поддръжка:

  • Уеб хостинг планове - нискобюджетен споделен хостинг за собственици на малки уеб сайтове и корпоративния сектор
  • Java хостинг планове - пълнофункционален споделен Java хостинг и техническа поддръжка
  • Регистрация на домейни

Дейта центърът на компанията е базиран в Европейския съюз и предоставя бърз достъп до данните ви в защитена по всички стандарти среда.

Свържете се с нас за повече информация!