Изработка и дизайн на онлайн магазин

Онлайн търговията отбелязва стабилен ръст в последните години – тенденция, която ще продължи и в бъдеще. За потребителите нейните предимства са безспорни – само с няколко клика, независимо по кое време на денонощието и къде се намират, могат да поръчат почти всичко, което им трябва. Получават доставките си в удобно за тях време, спестяват време и усилия за обикаляне, сравняване на стоки, редене на опашки  и превръщат пазаруването от ангажимент в удобство.

За да отговорят на нуждите на своите клиенти, редица компании стартираха свои онлайн магазини, наред с физическите си такива. Голяма част от предприемачите – особено от малкия и среден бизнес, предпочитат да продават изцяло онлайн. Това носи предимства за тях – като спестяване на финансови ресурси за поддържане на търговски площи, персонал, складове.

За да са успешни продажбите по интернет обаче, е необходим добре разработен онлайн магазин. Има редица специфични изисквания за функционалностите, лесното ориентиране на клиента, методи за доставка, плащане и връщане на стоките.

Ако планирате да създадете собствен онлайн магазин или искате да подобрите съществуващия си такъв, доверете се на професионалните решения на МВЕ.

Ние можем да ви предложим:

  • Миграция на съществуващ вече онлайн магазин
  • Красив и функционален дизайн
  • Маркетинг инструменти (целеви страници, промоции, отстъпки и пакети, създаване на кампании, имейл маркетинг, Viber кампании, Facebook и Google Ads възможност)
  • Интеграция с куриерските фирми и ERP система
  • Интеграция с методи на плащане

Свържете се с нас и ние ще ви ориентираме в света на онлайн търговията, като ви предложим най-доброто решение за вашия бизнес!