Изработка и дизайн на уебсайт

За съвременните потребители интернет е един от първите и основни източници на информация. Преди решението за покупка на дадена стока или услуга хората често правят своето проучване в глобалната мрежа – сравняват качества и характеристики на конкурентни предложения, търсят най-добри условия, разглеждат мнения и коментари. Добрият уебсайт на всеки бизнес е неговата успешна форма за привличане и контакт с потенциалните клиенти. Той трябва да бъде лесен за използване и навигиране, да съдържа ясна и конкретна информация и да предоставя бързи начини за връзка и запитвания на потребителите.

Изработката на такъв уебсайт изисква професионален подход и умения, за които може да разчитате на IT специалистите на МВЕ. Независимо дали тепърва започвате бизнес или вече имате сайт, който се нуждае от преработка, може да се свържете с нас.

Предлагаме два вида уебсайтове - базирани на Wordpress тема и специално разработени  спрямо вашите индивидуални предпочитания.

Сайтовете, изградени на базата на Wordpress, са леки и бързи, лесни за работа и добре класирани в Google search. Друго предимство на Wordpress е, че може един сайт да бъде изграден в кратки срокове, а платформата постоянно се развива и поддържа.

При индивидуалната разработка на уебсайт имаме пълната свобода да го създадем точно така, както клиентът го иска. Това обаче изисква повече време и финансови ресурси.

Свържете се с нас и ние ще ви консултираме кой вариант е най-подходящ за вашия бизнес!

Други услуги

Към изработката на уебсайта можем да предложим допълнителни услуги, които могат да са ви полезни, за да сте сигурни, че имате най-добрата онлайн форма за контакт с клиентите си: 

  • Изработка на онлайн магазин, за повече информация погледнете тук
  • SEO (Search Engine Optimization) оптимизация – механизъм, чрез който вашият сайт да се класира по-високо в търсачките и да бъде лесно откриваем
  • Професионална фотосесия - всеки уебсайт се нуждае от хубави, професионално заснети кадри на вашия бизнес, продукти или услуги
  • Абонаментна поддръжка на сайта
  • Домейн и хостинг план, предоставен от нас, спрямо нуждите на сайта