#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Изработка и дизайн на уебсайт

Защо да изберете нашите специалисти за изработката на вашия уебсайт? Независимо дали имате съществуващ сайт, който искате да осъвремените или тепърва започвате нов бизнес и се нуждаете от изработката на нов сайт, доверете се на нашия екип от идейни и опитни професионалисти. 

Можем да предложим два вида уебсайтове - базирани на Wordpress тема и такива, които можем да изградим специално според вашите индивидуални предпочитания. 

Предимствата при сайтовете, изградени на базата на Wordpress, е че те са леки и бързи, лесни за работа и добре класирани в Google search. Друго предимство на Wordpress е, че може един сайт да бъде изграден в кратки срокове, ако клиента бърза и се базира на платфрома, която постоянно се развива и поддържа. 

От друга страна, когато наш IT специалист програмира индивидуално вашия уебсайт, разполагате с неограничено въображение относно това как искате той да изглежда. За съжаление, този метод е много по-бавен, изисква по-голяма отдаденост от страна на клиента и струва повече на база човекочасове, прекарани в кодиране. Свръжете се с нас и ние ще ви ориентираме кой вариант е най-подхдящ за вашия бизнес!

Други услуги

Към изработката на уебсайта можем да предложим допълнителни услуги, които могат да представляват интерес за вас и по този начин да затворим цикъла от дейности, свързани с уебсайта.

  • В случай, че желаете изработка на онлайн магазин, моля погледнете тук
  • Можем да предложим SEO (Search Engine Optimization) настройка, така че вашия сайт да се класира високо в търсачките и да бъде лесно откриваем
  • Професионална фотосесия - всеки уебсайт се нуждае от хубави професионално заснети кадри на вашия бизнес, ние можем да се погрижим за това
  • Абонаментна поддръжка на сайта
  • Домейн и хостинг план, предоставен от нас, спрямо нуждите на сайта