#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Копиране и печат

Печат

Много семейства нямат място в дома си за принтер. При нас можете да си спестите разходите и ангажимента по поддръжа на принтер, който да използвате рядко и да се доверите на нас да отпечатаме вашите материали. 

Единственото, което трябва да направите е да ни донесете файла за отпечатване на флашка или да го свалим от вашата електронна поща или пък можете да ни го изпратите предварително, за да не губите време да идвате два пъти до нашия център. Ако сте заети, можем да предложим и изцяло дистанционна услуга, изпратете ни файла за отпечатване, а ние ще предоставим и доставка до подаден от вас адрес. 

Копиране

В нашите MBE центрове можете да намерите голям набор от професионални копирни машини с голяма производителност и опитен екип, който да реши вашия проблем. Независимо дали сте ученик/учител и искате да копирате учебни материали или искате да копирате документи, можете да рачитате на бързината и прецизността на нашите специалисти. 

Печат и копиране на архитектурни чертежи

Знаем, че някои браншове имат специфични нужди и можем да предоставим максимално улеснение за тях като например специалната ни услуга за архитектурни бюра. Знаем, че се налага редовно да разпечатвате чертежи с големи размери и можем да ви предложим специална услуга, която да ви спести време и средства. Ще разпечатаме чертежите и след това прилежно ще ги окомплектоваме в класьори за ваше удобство.