#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Защо да изберете MBE за вашия логистичен партьор

Експертите, които предоставят услугата за микрологистика на MBE, с удоволствие ще измислят изцяло ново решение за логистика според вашите специфични проблеми и предизвикателства:

Получаването на стоки от вашите доставчици, транспортирането им до мястото на съхранение, разтоварване, довършване, деклариране, преопаковане, вдигане, подреждане на стоки в транспортни пакети, маркиране, подготовка за изпращане, водене на документация, товарене и доставка до дестинация са само част от услугите, които можем да комбинираме, за да създадем оптималното решение за изпълнение за вас.

 

 

Мислите ли да възложите на външен изпълнител вашия склад, за да постигнете по-бърз растеж на компанията? MBE оптимизира вашите складови процеси и поема всички задачи за съхранение на вашите стоки, така че да можете да се концентрирате върху основния си бизнес!

От приемането и контрола на количествата до обработката на инвентара, опаковането и връщанията, MBE поема всички задачи по съхранението на вашите стоки.

Използвайте услугата за електронна търговия на MBE в България, когато искате да улесните продажбата на продуктите си онлайн. С гъвкав начин за управление на всичките ви пратки, лесен начин за справяне с процедурите за връщане, редовно отчитане, инвентаризация и специализирано опаковане, опции за доставка до вкъщи и плащане в магазина, продажбата онлайн никога не е била толкова лесна.