#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Наем на пощенска кутия

Можете да наемете собствена пощенска кутия за лична или бизнес употреба - като физическо или юридическо лице във всеки MBE център в България.

Тази услуга ви позволява да осигурите получаването на всички ваши пратки до избрания от вас MBE център. Можете дори да получавате пратки, по-големи от вашата пощенска кутия, които ние ще складираме безопасно в по-голямото пространство на MBE центъра.

Можем да ви уведомим за пристигането на пратката ви или да ни посочите адрес, към който да я пренасочим за вас. Можем да изпратим и предадем вашите артикули на някой, когото упълномощите, или - ако ни инструктирате - да отворим пощата ви, да сканираме документа и да ви го изпратим по имейл за ваше удобство, ако сте например в чужбина. Защо да губите време в очакване на куриери? Поръчвайте пратките си на адреса на близкия MBE център и след това решете какво да правите! За всякакви въпроси относно наемането на пощенска кутия се свържете с най-близкия MBE център.

Физическа пощенска кутия

- Базирани в популярна бизнес зона, както и в центъра на града

- Сигурен адрес за вашите пратки и кореспонденция

- Известия по имейл за получена пратка

- Ключ за достъп до кутията в работно време

- Персонал на разположение 5 дни в седмицата за получаване на вашите пратки и кореспонденция

- Персонализирана услуга за сканиране и препращане на поща

- Предлага се в различни планове (за подробна информация относно ценовите ни планове, се свържете с удобния за вас МБЕ център)

- В плановете ни са включени също и услуги за принтиране/копиране, подвързване на документи, дигитален печат, отстъпки за куриерски услуги

- Подходяща услуга за малки стартиращи фирми и фрийленсъри, които работят от вкъщи и не искат да използват личния си адрес в бизнес кореспонденция. Нашият self-service desk огирурява бърз интернет, когато се нуждаете от компютър, за да обработите файл, който ние в последствие да отпечатаме за вас.

Виртуална пощенска кутия

- Виждате известие и снимка при получаване на нови пощенски пратки

- С едно натискане заявявате сканиране, препращане или унищожаване на поща

- Различни месечни планове

- Сигурно приложение, съвместимо с Android и Apple

- Тази услуга не предоставя физическа пощенска кутия. Екипът на МБЕ менажира вашите пратки срещу съответната такса.

- Подходяща е за хора, които живеят в чужбина, но имат нужда от място за получаване на кореспонденция в България.

Регистрирайте вашата виртуална пощенска кутия ТУК: https://www.anytimemailbox.com/l/bulgaria/sofia-grad