#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микролостиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Наем на пощенска кутия

Можете да наемете собствена пощенска кутия за лична или бизнес употреба - като физическо или юридическо лице във всеки MBE център в България.

Тази услуга ви позволява да осигурите получаването на всички ваши пратки до избрания от вас MBE център. Можете дори да получавате пратки, по-големи от вашата пощенска кутия, които ние ще складираме безопасно в по-голямото пространство на MBE центъра.

Можем да ви уведомим за пристигането на пратката ви или да ни посочите адрес, към който да я пренасочим за вас. Можем да изпратим и предадем вашите артикули на някой, когото упълномощите, или - ако ни инструктирате - да отворим пощата ви, да сканираме документа и да ви го изпратим по имейл за ваше удобство, ако сте например в чужбина. Защо да губите време в очакване на куриери? Поръчвайте пратките си на адреса на близкия MBE център и след това решете какво да правите! За всякакви въпроси относно наемането на пощенска кутия се свържете с най-близкия MBE център.

Физическа пощенска кутия

- Базирани в популярни бизнес зони

- Достъпен начин за наемане на адрес

- Известия по имейл

- Ключ за достъп до кутията в извън работно време, включително през почивните дни

- Персонал на разположение 5 дни в седмицата за получаване и подписване на пакети

- Персонализирана услуга за сканиране и препращане на поща

- Предлага се като 6, 12 или 24-месечни планове

Виртуална пощенска кутия

- Вижте изображения на нови пощенски пратки

- С едно натискане заявявате сканиране, препращане или унищожаване на поща

- Изберете поща за пренасочване

- Налични месечни планове

- Сигурно приложение, съвместимо с Android и Apple

- Тази услуга не предоставя физическа пощенска кутия. Вземете пощата си от магазина в работно време от персонала или ще я изпратим до дома или офиса ви. Тази услуга не е подходяща за проверка на адрес.