#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Персонализирана телефонна линия

Чрез своя национален партньор Call Cell, Mail Boxes Etc. предоставя професионални и гъвкави услуги за 24/7 виртуални телефонни секретари. Това означава, че можете да се съсредоточите върху увеличаването на продажбите си и да се срещнете с клиенти, знаейки, че вежлив и услужлив рецепционист ще отговаря и ще се справя с вашите телефонни обаждания - точно както бихте направили и вие.
Позвъняващите ще си помислят, че говорят с вашия личен асистент, който седи във вашия собствен офис!

Никога не пропускайте обаждане! Независимо дали сте малък бизнес или фрийленсър и се нуждаете от секретар, когато не можете да приемате обаждания, или по-голям бизнес с вътрешен рецепционист, но ви трябва заместник, когато главният ви рецепционист е болен или в обедна почивка, нашите услуги за виртуален телефонен секретар ще гарантират, че никога няма да пропуснете друго обаждане.

 

Други услуги, които може да търсите

Присъединете се към другите ни клиенти и създайте цял професионален фронт за вашата компания, като използвате и нашите виртуални офис услуги. Те ви позволяват да получите престижен истински адрес в една от основните търговски части на вашия район - идеален за малки предприятия, които трябва да покажат своя професионализъм пред потенциални клиенти.

Няма нужда да правите нищо по различен начин. С нашата услуга за виртуален рецепционист няма нужда да променяте съществуващия си телефонен номер в бизнеса. Просто пренасочете съществуващия си номер при зает, без отговор или за постоянно към местния телефонен номер, който си издадете. Можем да ви предложим и специален централен номер, например *777, който да използвате като контактен на вашия уебсайт. 

Подобно на собствения си рецепционист, виртуалният рецепционист ще отговаря на повиквания с името на вашата компания и ще обработва обажданията точно както ви е необходимо, денонощно. Независимо дали имате един, двама или 102 служители, обажданията могат да бъдат прехвърлени към вашия екип, където и да се намират. Или съобщенията могат да бъдат приети и незабавно изпратени до съответния член на персонала по имейл и / или SMS. Целият персонал може да бъде настроен във вашия безплатен пробен период, така че можете да изпробвате пълното обслужване в продължение на една седмица без задължение.