Персонализирани опаковки

За бизнеса днес става все по-трудно да ангажира вниманието на своите клиенти и да ги задържи дългосрочно в тази силно конкурентна среда. Независимо дали управлявате онлайн магазин, заведение или произвеждате стоки, знаете, че лоялни потребители се създават и печелят с персонално отношение към тях. Ето защо МВЕ ви предлага професионално решение за персонализирани опаковки на вашите продукти, с които да спечелите вниманието на клиентите.  

Можем да направим продуктова опаковка изцяло по ваш проект, с желаните от вас размери, цветове и материали, като се съобразим с бюджета ви. Предлагаме и по-изгодни варианти на стандартни опаковки, като кутии, пликове, брандирани опаковъчни хартии и други варианти, с които да впечатлите клиентите си. Можем да ви предложим и персонализирани картички, с които да благодарите за направената поръчка или пък да предоставите ваучер за следваща поръчка.

Ако работите с големи обеми и имате логистика на продуктите, можем, също така, да предложим различни варианти за персонализирани кашони, специално изработени за вашия бранд.

Предлагаме решения, с които да улесним вноса и транспортирането на вашите продукти, както и изработката на рекламни материали за вашия бизнес. За онлайн търговците предоставяме и специална услуга за цялостно е-commerce обслужване. Повече можете на научите тук