#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Персонализирани опаковки

Борейки се ежедневно в конкурентната пазарна икономика, става все по-трудно да грабнем и задържим вниманието на потребителя. Бизнеси като онлайн търговци, дребни търговци, кафенета и ресторанти могат да направят впечатление на клиентите си, предлагайки им персонализирана опаковка за своя продукт. 

MBE предлага различни варианти за персонализация на опаковки според вашия бюджет и изисквания. Можем да направим продуктова опаковка изцяло по ваш проект, с желаните от вас размери, цветове и материали. Можем също така и да предоставим по-бюджетни варианти на стандартни опаковки като например кутии, чаши, пликове с персонализация чрез самозалепващ се брандиран стикер. 

Допълнително към опаковките, можем да изработим и персонализирани найлонови и хартиени пликове и брандирани опаковъчни хартии, с които да впечатлите клиента.

Ако работите с големи обеми и имате логистика на продуктите, можем също така да предложим персонализирани кашони, специално изработени за вашия бранд или да предложим отново бюджетна алтернатива чрез самозалепващи се стикери. 

Не забравяйте, че можем да ви помогнем също така и с вноса и транспортирането на вашите продукти, както и с изработката на рекламни материали за вашия бизнес. Поглезете клиентите си с персонализирани картички, за да им благодарите за направената поръчка или пък да им предоставите ваучер за следваща поръчка. За онлайн търговците предоставяме и специална услуга за цялостно е-commerce обслужване. Повече можете на научите тук