#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Печат на текстил и облекло

Професионален печат на текстил и облекло

Част от голямото ни портфолио от печатни продукти включва и реализирането на текстилни проекти. Независимо дали искате от нас да брандираме униформи за вашите служители или текстил за вашия хотел, можем също така да бъдем вашия доверен партньор в изграждане на цялостна линия от дизайнерски текстилни продукти. 

Като част от персонализирането на текстил, предлагаме също така и професионална бродерия. Опитът ни и стратегическите ни партньори ползволяват да поемем големи обеми, обслужвайки хотелиерската индустрия. 

Подарък за приятел

Поръчайте на нас да брандираме тениска за подарък на приятел или например за членовете на вашия отбор или гостите на ергенското парти. Можем да щамповаме тенискики и други текстилни продукти (кърпи, възглавнички) с надпис, илюстрация или снимка. Зарадвайте близките си с бюджетен, но оригинален и практичен подарък.