#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Професионално опаковане

Уверете се, че вашите артикули ще пристигнат безопасно, независимо от дестинацията, до която изпращате. Услугата за опаковане на MBE може да се използва от физически лица и компании, когато искате да сте сигурни, че стоките ви ще пристигнат непокътнати. Какво имате да изпратите днес?

Чупливи предмети? Нетрайни стоки? Произведения на изкуството? Антики? Бутилки вино или други търговски стоки, които се нуждаят от специални грижи?

Ще подготвим вашите артикули за тяхното транспортиране, като използваме специално подбрани опаковъчни материали и експертизата на квалифицираните ни логистични специалисти.

Във всички MBE центрове използваме специални материали за професионално опаковане в съответствие с изискванията на различните куриерски фирми и доставчици, които използваме. Ако изпращате ценен артикул, не го опаковайте сами, освен ако не сте напълно сигурни, че го правите както трябва. По време на транспортирането могат да възникнат много непредвидени ситуации. При претоварване, например, вашата пратка понякога ще трябва да преминава през ръцете на различни хора, преди да достигне до целта си.

Разполагаме с всички професионални опаковъчни материали, от които се нуждаем, за да запазим вашите предмети в безопасност. От фолио за опаковане на балончета, специални бордюри и ъгли, опаковъчни ленти в различни формати, форми за транспортиране на стъклени бутилки, пълнежи от дървена вълна или синтетични материали до специални машини, които надуват въздушни възглавници за покриване на предмети или дори дървени щайги, които могат да защитят много скъпи вещи и произведения на изкуството. Използваме всичко това, за да поддържаме пратката ви правилно опакована и защитена.

Не си струва да рискувате да губите време и енергия, опаковайки сами. Всички пари, които евентуално можете да спестите от опаковането, могат да доведат до повреда или дори до пълно унищожаване на пратката. Често неправилната опаковка води и до оскъпяване на пратката поради неправилно изчислени от машината на куриера размери на пакета, ако има стърчащи краища например.