Професионално опаковане

Ако искате да сте сигурни, че вашите пратки ще пристигнат безопасно и невредими до дестинацията, до която ги изпращате, може да се доверите на професионалната услуга за опаковане на МВЕ.

Независимо дали искате да изпратите чупливи предмети, нетрайни стоки, произведения на изкуството, антики, бутилки вино – всички те имат нужда от специфично опаковане.

Във всички MBE центрове използваме специални материали за опаковане в съответствие с изискванията на различните куриерски фирми и доставчици, които използваме. 

Разполагаме с всички професионални опаковъчни материали, за да запазим вашите предмети в безопасност. От бъбъл фолио за опаковане, специални защитни ъгли, разнообразни материали за запълване на празнините и уплътнение, различни лепящи опаковъчни ленти, предупредителни стикери за сигурност, специализирани индивидиални кутии за транспортиране на стъклени бутилки до изработване на специални дървени кутии, които могат да защитят много скъпи вещи и произведения на изкуството. Използваме всичко това, за да поддържаме пратката ви правилно опакована и защитена.

Нашите експерти познават добре изискванията за транспортиране на всякакъв вид стоки и ще ви спестят време и усилия да ги проучвате сами. Често неправилното опаковане води до повреда, оскъпяване или напълно унищожаване на пратката. Затова ви съветваме да се доверите на професионалния опит и решения на МВЕ.