#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Решения за малкия и среден бизнес

Мисията на Mail Boxes Etc. по света е да подпомага дейността на частния клиент и  на малкия и среден бизнес. Нашият фокус е съсредоточен върху това да осигурим персонализирана и гъвкава услуга за клиентите ни, като им обърнем специално внимание и грижи, за разлика от други компании, които се целят към големи клиенти и залагат на количество, а не на качеството. Именно затова MBE е тук, за да бъде неотлъчно до вас и да ви осигури пълно обслужване от "А до Я". 

Това, което ни отличава, е международният ни опит, не само в изпълнението на задачите, но и в отношението към клиента. Стремим се към изграждането на дългосрочни отношения и партьорства, за да бъдем до вас докато вие израствате. 

Специалното в услугата на MBE за доставка е това, че осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добрата оферта според спецификите на пратката и техните нужди и изисквания. Ние сме брокер на куриерски услуги и работейки чрез специални договорености с най-добрите и опитни куриери в страната, можем да гарантираме цялостна услуга за физически лица и фирми, улеснявайки максимално процеса за вас и вашите служители. Можем да ви предложим специални условия и персонализирана услуга, ако имате редовни пратки на документи и пакети до 3 кг. Нашият опитен екип има нужната експертиза да ви спести главоболия, време, разходи и пропуснати ползи.

Защо да използвате MBE за вашата доставка?

  • За разлика от куриерските фирми, нашата основна дейност е да защитим интереса на нашия клиент, проследявайки ежедневно маршрута и статуса на пратката, така че да отреагираме още преди проблемът да е възникнал
  • Не губите време да се свързвате сами с всеки куриер отделно, за да проверите кой ще ви предложи най-добри условия и цена, ние можем да ви кажем това на момента
  • Не ви товарим допълнително с цената, тъй като имаме специални споразумения с куриерските фирми
  • Ако имате редовни пратки, можем да ви предложим персонализирано фактуриране, издавайки една обща фактура в края на месеца, за да улесните счетоводството си
  • Можем да предложим професионално опаковане на пратката ви, така че да я защитим от увреждане по време на транспортирането
  • Ще ви уведомим, когато пратката е получена
  • Предлагаме и допълнителни услуги като наложен платеж 
  • Допълнителна застраховка на пратката
  • Обратна разписка / обратни документи
  • Преглед и тест на пратката

Внос на стоки

MBE Import осигурява навременна и пълна грижа за доставката на суровини и стоки от всяка точка на света до вашите бизнес локации. Трябва да изпратите мостри от Китай или Америка? Да внесете палета със стоки от Южна Африка? Организирате събиране на стоки от няколко локации в Турция?

Няма проблем! Изпратете ни запитване и вижте какво MBE може да направи за вас. Големите спедиторски компании често не проявяват интерес към по-малки пратки или клиенти, които не правят внос редовно. За щастие можете да комбинирате MBE Import с други MBE услуги, за да получите персонализирано решение за вашия проблем с импортирането. Този набор от услуги ви предоставя специализиран отдел за внос и логистика. Допълнително предимство е, че този отдел работи за вас, но не изисква да плащате заплата и не се таксува на каквато и да е месечна база.