#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Складиране и складово обслужване

Благодарение на нашите цялостни и гъвкави решения за микрологистика, MBE е идеалният партньор за обработка на вашите стоки по цялата логистична верига. MBE ви подкрепя както чрез индивидуални процеси, така и чрез пълна складова и дистрибуторска логистика. Ние можем индивидуално да сглобим продукта, който желаете, да го опаковаме професионално, да добавим печатни или рекламни материали и да подготвим документите за изпращане. Ние следваме вашите индивидуални изисквания.
Експертите, които предоставят услугата за микрологистика на MBE, с удоволствие ще измислят изцяло ново решение за логистика и фулфилмънт за вас според вашите специфични проблеми и предизвикателства.

Получаването на стоки от вашите доставчици, транспортирането им до мястото на съхранение, разтоварване и складиране, довършване, деклариране, преопаковане, прибиране, подреждане на стоки в транспортни пакети, маркиране, подготовка за експедиция, водене на записи, товарене и доставка до дестинация са само част от услугите, които можем да комбинираме, за да създадем оптималното решение за вас.

Организирали сте томбола? Имате дузина различни видове продукти, които да изпратите на седмичните победители? Няма проблем. Ние можем да го направим.

Имате промоционални и рекламни материали, които споделяте с вашите клиенти и бизнес партньори, но които заемат твърде много място във вашия офис? Можем да се справим.

Постоянно получавате палети, съхранявате ги и ги доставяте на вашите търговци или ги изпращате на вашите партньори? Оставете го на нас и се концентрирайте върху вашия основен бизнес, който ви носи приходи.

Трябва да сглобите продукт от множество части, идващи от различни страни на света от различни доставчици? MBE ще получи всяка отделна пратка, ще ви информира за нея, ще събере крайния продукт и ще го изпрати когато, където и на когото сте посочили.

Овладяхте онлайн маркетинга и вашия уеб магазин, но мразете кутиите, опаковките, връщанията и инвентара? Ние можем да направим всичко това - докато вие се посвещавате на това, което правите най-добре!