Складиране и складово обслужване

МВЕ предлага както решения за обработка на стоки по цялата логистична верига, така и гъвкави варианти за отделни дейности или процеси. Ако не разполагате със собствен склад или не искате да инвестирате големи суми за наем и управление на такъв, може да се доверите на професионалните решения на МВЕ. Ние можем да съхраняваме вашите артикули и да се погрижим да стигнат до клиентите ви.

Получаването на стоки от вашите доставчици, транспортирането им до склад, разтоварване и съхранение, деклариране, преопаковане, прибиране, транспортно опаковане, маркиране, подготовка за експедиция, водене на записи, товарене и доставка до дестинация са само част от услугите, които можем да комбинираме, за да създадем оптималното решение за вас.

В допълнение, можем да сглобим продукта, който желаете, да го опаковаме професионално, да добавим печатни или рекламни материали и да подготвим документите за изпращане като следваме вашите индивидуални изисквания.

Услугите ни за складиране и складово обслужване намират приложение в редица ситуации, с които представителите на бизнеса се сблъскват и затрудняват:

  • Ако имате онлайн магазин, но не разполагате с място за съхранение на артикулите си и не се справяте добре с опаковането и доставката;
  • Организирате томбола за своите клиенти и трябва да складирате награди и периодично да ги изпращате;
  • Нямате място в собствения си офис за всички рекламни материали, които предоставяте на потенциалните си партньори и клиенти;
  • Често получавате палети със стоки, които дистрибутирате към други доставчици.

За всички тези проблеми експертите на МВЕ ще намерят точното решение за складиране, управление и дистрибуция на стоките ви.