#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Специализирани доставки

Специалното в услугата на MBE за доставка е това, че осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добрата оферта според спецификите на пратката и техните нужди и изисквания. Ние сме брокер на куриерски услуги и работейки чрез специални договорености с най-добрите и опитни куриери в страната, можем да гарантираме цялостна услуга за физически лица и фирми, улеснявайки максимално процеса за вас и вашите служители. От обикновена пратка на спешни документи, до изпращане на обемни предмети със странни форми, можете да сте сигурни, че ще намерим решение на вашия проблем! Нашият опитен екип има нужната експертиза да ви спести главоболия, време, разходи и изпуснати ползи. 

- С температурен режим

- Ценни стоки

- Внос

- Бързо развалящи се стоки

- Товарни превози, палети, LTT

- Митнически услуги

- Застраховки

- Доставка на спортна екипировка и багаж и много други...

Защо да използвате МBE за вашата доставка?

За разлика от куриерските фирми, нашата основна дейност е да защитим интереса на нашия клиент, проследявайки ежедневно маршрута и статуса на пратката, така че да отреагираме още преди проблемът да е възникнал

- Не губите време да се свързвате сами с всеки куриер отделно, за да проверите кой ще ви предложи най-добри условия и цена, ние можем да ви кажем това на момента

- Не ви товарим допълнително с цената, тъй като имаме специални споразумения с куриерските фирми

- Ако имате редовни пратки, можем да ви предложим персонализирано фактуриране, издавайки една обща фактура в края на месеца, за да улесните счетоводството си

- Можем да предложим професионално опаковане на пратката ви, така че да я защитим от увреждане по време на транспортирането

- Ще ви уведомим, когато пратката е получена

Изпращане на тежки и обемни пратки

Колегите от всеки MBE център могат да ви предложат решение за всяка пратка, независимо от теглото и размера й. Консултирайте се с нас за изпращане на:

- Домакински мебели като кресла, легла и дивани

- Електрически уреди като съдомиялни, фурни и перални машини

- Всякакъв вид неудобни или обемисти стоки

- Превозни средства като автомобили, скутери и мотоциклети

- Палети със стоки - можем да предложим индивидуални решения за конкретна пратка, както и да предвидим дългосрочно споразумение за логистиката на вашите стоки

Доставка на вино

Една от най-специализираните услуги, които предлага MBE по света, е доставката на вино. Независимо дали искате безопасно да изпратите една бутилка като подарък, да изпратите няколко бутилки с висока стойност или да изпратите търговски количества бутилки, услугата на MBE за доставка на вино е това, от което се нуждаете. Колегите ни от Италия са разработили специални опаковки и техники за опаковане, които да осигурят на винопроиводителите, дистрибуторите или частния потребител безопасна доставка на чупливи бутилки от всякакъв размер.

Благодарение на партньорствата на MBE с всички водещи национални и международни превозвачи, ние винаги можем да намерим най-доброто решение за вас, когато трябва да изпратите вино до всяка дестинация по света. Вашият бюджет и срок за доставка винаги ще бъдат спазени.

Оставете всички митнически изисквания на нас. Позволете ни да се справим с всички документи, когато искате да внасяте или изнасяте вино. Свикнали сме да доставяме до почти всяка дестинация по света. Например, ако искате да изнасяте вино или да изпратите за лична употреба в  САЩ, имайте предвид техните специални закони, регулиращи вноса на вино. MBE улеснява и прави навигацията в тази понякога объркваща правна рамка. 

Логистика на търгове

Ако редовно купувате или продавате артикули на търг - онлайн или офлайн - цялостната услуга на MBE за тръжна логистика в България е простото решение. Позволете ни да се ангажираме с доставката за търга от ваше име и ние ще се погрижим вашите артикули да стигнат до дестинацията навреме. Независимо дали става дума за нови покупки, за които трябва да се уреди да бъдат доставени до дома или офиса/склада. Или пък продавате стоки поотделно или редовно и имате нужда от улеснен процес за изпращането им навсякъде по света. От друга страна, ако участвате в аукцион за антики и ценни вещи, можете да се възползвате от нашите специализирани услуги за безепасната им доставка. Най-важното при транспортирането на ценни артикули е на първо място безупречното им опаковане. Опаковката трябва на 100% да издържи на условията на пътя и разбира се, не на последно място, е важен избора на надежден партньор, който да осъществи превоза на вашите ценности.

BREXIT made easy

Преходният период за Брекзит приключи и от 1 януари 2021 г. Великобритания вече не е част от Митническия съюз на ЕС. Има допълнителни изисквания, които сега трябва да се спазват при превоза между Обединеното кралство и Европейския съюз. Mail Boxes Etc. е до вас, за да ви съветва и помогне с новите усложнения при доставка, включително митнически, до и от Великобритания.
Всички стоки до и от Обединеното кралство подлежат на проверка от митниците. Следователно отсега нататък е необходимо пълно и правилно предаване на данни за пратките, за да ги изпращаме безпроблемно. Добрата новина: С Mail Boxes Etc. винаги ще сте добре подготвени! Ще ви предоставим необходимата подкрепа, за да продължите да си набавяте или да предоставяте на клиентите си стоки от Обединеното Кралство.