#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Точка за достъп

Благодарение на нашите цялостни и гъвкави решения за микрологистика, MBE е идеалният партньор за обработка на вашите стоки по цялата логистична верига. MBE ви подкрепя както чрез индивидуални процеси, така и чрез пълна складова и дистрибуторска логистика.

Точката за достъп, която предлагаме, представляват нашите MBE центрове, които освен офиси, служат и като временен склад за вашите стоки. Вместо да идвате специално до нашия MBE хъб (склад), ако нямаме споразумение за транспортна услуга, можете да оставите във всеки наш MBE център, който е удобен за вас стоката, а ние ще се погрижим за доставката до вашите клиенти. 

Ние можем индивидуално да сглобим продукта, който желаете, да го опаковаме професионално, да добавим печатни или рекламни материали и да подготвим документите за изпращане. Ние следваме вашите индивидуални изисквания.
Експертите, които предоставят услугата за микрологистика на MBE, с удоволствие ще измислят изцяло ново решение за логистика и фулфилмънт за вас според вашите специфични проблеми и предизвикателства.