Услуги за онлайн търговия

Успешното управление на онлайн магазин изисква познания и умения в различни области, като продажби, маркетинг, финанси, администриране, държавни регулации. Често собствениците на такъв тип бизнес се нагърбват сами с всички дейности  и докато отделят време и ресурси за тях, не могат да се фокусират върху основната си цел – разрастване и печалба.

Неотменна част от електронната търговия е процесът по опаковане, изпращане и администриране на продаваните артикули. Тя отнема много време и трябва да бъде изпълнявана прецизно, за да бъдат доволни клиентите. Тук в помощ на собствениците и управителите на всеки онлайн магазин, независимо с какви продукти търгува, идва професионалното решение на МВЕ за гъвкаво управление на продажбите.

Услугата ни за електронна търговия осигурява специализирано опаковане, проследяване на пратките, лесен начин за справяне с процедурите за връщане, редовно отчитане и инвентаризация.

Правилното опаковане е първата стъпка в успешната доставка. Специалистите ни във всички МВЕ центрове могат да подготвят артикулите така, че да бъдат транспортирани невредими. Разполагаме с висококачествени опаковки за всякакъв тип предмети.

Работим с широка мрежа от куриерски фирми в България и в чужбина, така че да предложим на онлайн магазините доставка до дома на техните клиенти. А ако те предпочитат да вземат и платят закупената стока от наш МВЕ център – могат да го направят в над 2 800 центъра в 52 държави по цял свят.