#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Услуги за онлайн търговия

Овладяхте ли онлайн маркетинга и вашия уеб магазин, но мразите кутиите, опаковките, връщанията и инвентара? Ние можем да направим всичко това - докато вие се посвещавате на това, което правите най-добре!

Използвайте услугата за електронна търговия на MBE в България, когато искате да улесните продажбата на продуктите си онлайн. С гъвкав начин за управление на всичките ви пратки, лесен начин за справяне с процедурите за връщане, редовно отчитане, инвентаризация и специализирано опаковане, опции за доставка до вкъщи и плащане в магазина, продажбата онлайн никога не е била толкова лесна.

Управлявайте всички продукти, които продавате в България, Европа и отвъд. Услугата за електронна търговия на MBE ви позволява да управлявате, проследявате и получавате актуални отчети за състоянието на всички ваши пратки в България, Европа и останалия свят. Просто казано, лесният начин да добавите професионални възможности за логистика на продажбите към вашия бизнес.

Включете професионална опаковка към вашите онлайн продажби. Специалистите по опаковане на MBE могат да подготвят вашите артикули за транспортиране, така че те не само да изглеждат професионално, но и да гарантираме, че ще пристигнат непокътнати. Без значение какво трябва да изпратите, ние разполагаме с логистичния опит и всички висококачествени опаковки, необходими за защита на вашите артикули.

Предложете на клиентите си доставка до дома, плащане в магазина и други. С MBE центровете в повече от 48 страни по света ще имате хиляди клонове, които да предложите на клиентите си, ако предпочитат да дойдат и да платят за стоките, които са закупили от вас. Можете също така да предложите доставка до дома, експресни куриери - всичко чрез тази удобна услуга “от “А до Я.