#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Услуги за ученици и студенти

Печат и копиране на учебни материали

Във всеки MBE център можем да копираме и отпечатаме вашите учебни материали. Ако искате да преснимате учебник или тетрадка на съученик, ние можем да ви помогнем. 

Имаме опит и можем да отпечатаме и подвържем красиво и прилежно вашата курсова или дипломна работа. Доверете се на нас да представим по най-добрия начин вашия труд, можем да предложим стандартното подвързване със спирала или с твърда корица, ако желаете да изпъкнете пред професорите и съучениците си. 

Можем също така да отпечатаме вашата снимка за бележника или дипломата. 

Изпращане на багаж от/до вкъщи

Всеки студент, който се е преместил да учи в друг град или дори друга държава знае какви предизвикателства има, когато трябва да премести багажа си.

Благодарение на експертизата ни в доставките и прилежното опаковане, можем да предложим на всички родители специална услуга, която да реши този проблем. 

Ще опаковаме по най-добрия начин вещите на вашето дете, така че да не се повредят по време на транспортирането и да се оптимизира пространството в кашона и ще изберем най-изгодния и подходящ превозвач, който да осигури навременното пристигане на вещите, така че да ги имате на разположение, когато и вие пристигнете в студентския кампус.