#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Станете част от голямото семейство на MBE 

Условия за взимане на франчайз

MBE е франчайз система, при която операциите на отделни MBE центрове се управляват от индивидуални предприемачи. Всеки наш предприемач има договор за франчайз с MBE България като главен лиценчодържател за държавата. 

Сключвайки договор за франчайз, Вие, като франчайзополучател, ще бъдете обучени на всички знания и опит, събрани от MBE през няколкото десетилетия, в които правим бизнес на над 2500 места по целия свят. Когато станете част от мрежата на MBE, ще придобиете изгодни условия с доставчиците, ще бъдете част от разпознаваема международна марка и ще получите териториален ексклузивитет в рамките на договорения регион.

В момента търсим лица и компании, които се интересуват от откриването на MBE центрове във всички големи български градове. Ако искате да започнете собствен бизнес или да разширите съществуващия си бизнес, като отворите център на Mail Boxes Etc. във вашия град, моля, попълнете фомата за контакт по-долу.

 

 

Подходящи сте за MBE франчайза ако...

Обичате да помагате на хората да се справят с ежедневните си предизвикателства.
Като франчайзополучател на MBE, Вашата отдаденост и качество на работата правят голяма разлика в живота на хиляди.

Искате да започнете нова кариера.
Франчайзът минимизира рисковете от провал при стартиране на нов бизнес и увеличава шансовете Ви за успех.

Искате да използвате контактите и връзките си.
MBE отговаря на разнообразните нужди на местното население, като Ви позволява да надграждате съществуващите Ви бизнеси.

Искате да работите в динамичен и развиващ се сектор.
Международната логистика и комуникация са стабилен и устойчив в годините бизнес и все още имат голям потенциал за растеж.

Искате да се възползвате от успеха на други предприемачи.
Консолидираната мрежа на MBE е много ценен ресурс, особено от гледна точка на знанието, което получавате преди да отворите Вашия MBE център. Контактите на световно ниво и обменът на опит са изключителното предисмтво на нашия бранд.

Искате директно да повлияете на бъдещето си.
В MBE Вашите решения имат стойност. Ние Ви даваме подкрепа и know-how, но решенията как да ръководите бизнеса остават във Вашите ръце.

Искате да бъдете част от мрежа с повече от 2500 предприемачи по целия свят.
Целият екип на MBE по света се облагодетелства от успеха на всеки един отелен предприемач. Редовните срещи и контакти с останалите предприемачи от мрежата, съветите и помощта от страна на чуждестранните ни колеги, както и от нашия български екип, Ви помагат по всяко време от развитието на бизнеса. 

CAPTCHA code