#PeoplePossible

3150+ МВЕ центъра в 52 страни по цял свят предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


Станете част от голямото семейство на MBE 

Условия за взимане на франчайз

MBE България дава възможност на всички предприемачи, които искат да развиват собствен бизнес в сферата на логистиката и маркетинговите решения, да отворят и управляват собствен франчайз МВЕ център.

Освен успешна бизнес възможност, компанията предоставя на франчайзоплучателя полезни знания и умения, натрупани от МВЕ през няколко десетилетия, в държави по целия свят.

Когато станете част от мрежата на MBE, ще получите добре договорени условия с доставчиците, ще работите като част от разпознаваема международна марка и ще получите териториален ексклузивитет в рамките на договорения регион.

В момента търсим лица и компании, които се интересуват от откриването на MBE центрове във всички големи български градове и курорти. Ако искате да започнете собствен бизнес или да разширите съществуващия си като отворите център на Mail Boxes Etc. във вашия град, моля, попълнете формата за контакт по-долу.

 

 

Подходящи сте за MBE франчайз, ако...

Обичате да помагате на хората да се справят с ежедневните си предизвикателства.
Вашата отдаденост и качество на работата ви отличават и благодарение на тях успявате да подобрите живота на другите хора.

Искате да започнете нова кариера.
Франчайзът минимизира рисковете от провал при стартиране на нов бизнес и увеличава шансовете Ви за успех.

Искате да използвате контактите и влиянието си.
MBE отговаря на разнообразните нужди на местното население.

Искате да работите в динамичен и развиващ се сектор.
Международната логистика и комуникация са стабилен и устойчив в годините бизнес и имат голям потенциал за растеж.

Искате да се възползвате от успеха на други предприемачи.
Консолидираната мрежа на MBE е много ценен ресурс, особено от гледна точка на знанието, което получавате преди да отворите Вашия MBE център. Контактите на световно ниво и обменът на опит са изключителното предимство на нашия бранд.

Искате сами да изработите своя успех.
В MBE Вашите решения имат стойност. Ние Ви даваме подкрепа и знания, но решенията как да ръководите бизнеса остават във Вашите ръце.

Искате да бъдете част от мрежа с повече от  1600 предприемачи по целия свят.
Целият екип на MBE по света получава ползи от успеха на всеки един отелен предприемач. Редовните срещи и контакти с останалите предприемачи от мрежата, съветите и помощта от страна на чуждестранните ни колеги, както и от нашия български екип, Ви помагат по всяко време от развитието на бизнеса.

CAPTCHA code