#PeoplePossible

3150+ МВЕ центъра в 52 страни по цял свят предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!

За MBE България

MBE България е част от международно развитата мрежа на Mail Boxes Etc. – водеща световна компания в сферата на логистика и маркетингови решения за нуждите на малкия и среден бизнес, разполагаща с над 2 800 центъра в 52 държави по цял свят.

Компанията предоставя професионални услуги за съхранение, опаковане и доставка на пратки, включително ценни или чупливи артикули, както и маркетингови решения, дизайн и печат. Така МВЕ България спестяват времето и ресурсите на своите клиенти и им помагат да се фокусират върху развитието на бизнеса си.

Сред останалите услуги в портфолиото на МВЕ България са МВЕ пощенски кутии – както за юридически, така и за физически лица; услуги за ученици и студенти; специализирани решения за управление на онлайн търговия и обслужване на клиенти.

МВЕ България работи както със собствени центрове на територията на страната, така и с франчайз офиси.

 

 

МИСИЯ

Нашата мисия е да улесняваме работата на предприемачи, хора и бизнеси чрез нашата лесно достъпна мрежа за логистика, услуги и продукти, направени според нуждите на клиентите и предоставяйки най-високо ниво на обслужване.

 

ЦЕННОСТИ

ОРИЕНТИРАНОСТ КЪМ КЛИЕНТА

В MBE работим по най-добрия начин, за да удовлетворим нашите клиенти. Разбираме  техните нужди и притеснения, отговаряме на въпросите им и предлагаме персонализирани решения.

ЕМПАТИЯ

Поставяме се на мястото на клиентите, за да разберем техните очаквания и да им предложим решения с отношение и внимание.

KNOW-HOW

Притежаване нужните умения и познания, за да предоставим на клиентите си услугите, от които наистина имат нужда.

ПРОАКТИВНОСТ

Работим активно, за да дадем решения на клиентите си, с които постоянно да надграждат и подобряват своя бизнес.

ИНОВАЦИЯ

Винаги търсим нови решения, процеси, методи и идеи, които помагат на клиентите ни да станат по-ефективни и продуктивни.