#PeoplePossible

3150+ МВЕ центъра в 52 страни по цял свят предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


МБЕ пощенски услуги

Както показва името ни - Mail Boxes Etc., пощенските кутии са сърцето на нашия бизнес. Моделът на тази услуга е създаден от колегите ни в Италия и работи успешно навсякъде по света.

Живеем в свят на свободна мобилност, в който можем често да сменяме местоживеенето си, да работим от всяка точка на света, да пътуваме и да сме постоянно в движение. Това отваря редица възможности пред хората, но и създава известни затруднения. Независимо дали сте физическо лице, предприемач, представител на бизнеса или член на старт-ъп, работещ от различни локации, вие имате нужда от пощенска кутия с постоянен адрес, в която да получавате пратките си.

Ние в МВЕ можем да ви предложим наем на пощенска кутия за вашата лична или бизнес  кореспонденция. Тази услуга ви позволява да осигурите получаването на всички ваши писма или пратки до избрания от вас MBE център. Може да получавате пратки, по-големи от вашата пощенска кутия, за пристигането на които ще ви информираме своевременно. Вашите пратки ще бъдат складираме безопасно в  в избрания от вас MBE център или могат да бъдат изпратени до посочен от вас адрес. Услугата дава редица допълни възможности за ваше удобство – например да предадем пратката ви на упълномощено от вас лице. Ако живеете в чужбина и получавате важни документи, можем да ги сканираме и изпращаме електронни копия на електронната ви поща. 

 

 

Частната пощенска кутия ви осигурява сигурност и надеждност при получаването на вашата лична или бизнес кореспонденция  и пратки, което ще елиминира рискът от загуба или унищожаване.Защо да губите време в очакване на куриери? Поръчвайте пратките си на адреса на близкия MBE център и ги вземете когато ви е удобно.  

Ако сте прохождащ бизнес и искате престижен фирмен адрес, възползвайте се от услугата ни MBE Address. Към нея можем да добавим и ваш личен виртуален секретар.

Консултирайте се за нашите пощенски услуги във всеки МВЕ център!