#PeoplePossible

2600+ магазина в над 50 страни предлагат професионални услуги в сферата на доставките, микрологистиката, маркетинга, графичния дизайн и печат. Вече и в България можете да намерите Вашия доверен партньор!


МБЕ пощенски услуги

Както името ни гласи, "пощенските кутии" са нашата стихия. Моделът е разработен от колегите ни в Италия и работи успешно навсякъде по света. В динамичния свят, в който живеем, мобилността и дигитализацията стават все по-популярни. Ето защо, ние можем да предложим наем на собствена пощенска кутия за лична или бизнес употреба - като физическо или юридическо лице във всеки MBE център в България.

Тази услуга ви позволява да осигурите получаването на всички ваши пратки до избрания от вас MBE център. Можете дори да получавате пратки, по-големи от вашата пощенска кутия, които ние ще складираме безопасно в по-голямото пространство на MBE центъра.

Частната пощенска кутия ви осигурява сигурност и надеждност при получаването на всички ваши пратки, нещо което обикновените пощенски кутии не могат да гарантират. 

 

Можем да ви уведомим за пристигането на пратката ви или да ни посочите адрес, към който да я пренасочим за вас. Можем да изпратим и предадем вашите артикули на някой, когото упълномощите, или - ако ни инструктирате - да отворим пощата ви, да сканираме документа и да ви го изпратим по имейл за ваше удобство, ако сте например в чужбина. Защо да губите време в очакване на куриери? Поръчвайте пратките си на адреса на близкия MBE център и след това решете какво да правите! 

Ако сте прохождащ бизнес и искате престижен фирмен адрес, възползвайте се от услугата ни MBE Address. Към нея можем да добавим и ваш личен виртуален секретар. 

Консултирайте се за нашите пощенски услуги във всеки МБЕ център!